Anyone else getting errors with CLSB today? - Chicagoland Sportbikes
Chicagoland Sportbikes
 
Open Forum This forum is for all off-topic discussion.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 8 (permalink) Old 03-03-2009, 05:21 PM Thread Starter
Flyin' low...............
 
Sku110ne's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Lincoln Park
Posts: 838
Location: Lincoln Park
Sportbike: '06 CBRF4i
Years Riding: off n on for 15 years
How you found us: I love Portillos!
           
Anyone else getting errors with CLSB today?

I keep getting this error when I click on a thread...some threads work but most do not for some reason

Quote:
503 Service Unavailable
The server is temporarily busy, try again later! Powered By LiteSpeed Web Server
Lite Speed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!
Sku110ne is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 (permalink) Old 03-03-2009, 05:26 PM
YO MAMA
 
Odysseys's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: balls deep in someones mom
Posts: 60,261
Location: balls deep in someones mom
Sportbike: 2010 Electra Glide Police Edition 103cu
Years Riding: a long time!
           
nope yesterday it was lagging for just a few people



Odysseys is offline  
post #3 of 8 (permalink) Old 03-03-2009, 05:46 PM
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,321
           
Ninja 13 is offline  
post #4 of 8 (permalink) Old 03-03-2009, 08:03 PM
Space Monkey
 
Project Mayhem's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Arlington Heights, IL
Posts: 523
Location: Arlington Heights, IL
Sportbike: 1998 GSX-R750 SRAD
Years Riding: Five
How you found us: from Bek (Andy)
           
It keeps fucking up the typing order. If I type normally, the cursor moves backwards, but occasionally it will move forwards. I have to type in Word and cut & paste the text over.

When the pepper spray runs out, can I have your number?
Project Mayhem is offline  
post #5 of 8 (permalink) Old 03-03-2009, 08:07 PM
Administrator
 
HDTony's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Plainfield IL
Posts: 45,956
Location: Plainfield IL
Sportbike: A couple of pasta rockets
Years Riding: Since 1989
How you found us: In the beginning there was CLSB and Tony saw that it was good.
           
Send a message via AIM to HDTony
Quote:
Originally Posted by Project Mayhem View Post
It keeps fucking up the typing order. If I type normally, the cursor moves backwards, but occasionally it will move forwards. I have to type in Word and cut & paste the text over.





HDTony.... Damn glad to meet you!

Government's view of the economy could be summed up in a few short phrases: If it moves, tax it. If it keeps moving, regulate it. And if it stops moving, subsidize it.

- Ronald Reagan

AirTek Heating & Air inc.
HDTony is offline  
post #6 of 8 (permalink) Old 03-03-2009, 09:58 PM
Registered User
 
Madness_Reigns's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: McHenry
Posts: 588
Location: McHenry
Sportbike: 96 zx7r
Years Riding: long time
How you found us: tasty, if a bit overcooked
           
Quote:
Originally Posted by Sku110ne View Post
I keep getting this error when I click on a thread...some threads work but most do not for some reason
Yes, sometimes, but I usually have a dozen tabs open and leave it running for weeks at a time (I don't shut my PC down at work).

You have to close firefox, hit ctrl+alt+delete and kill the firefox.exe process. Launch firefox back up it should be ok.
Madness_Reigns is offline  
post #7 of 8 (permalink) Old 03-03-2009, 10:01 PM
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,321
           
Quote:
Originally Posted by Madness_Reigns View Post
Yes, sometimes, but I usually have a dozen tabs open and leave it running for weeks at a time (I don't shut my PC down at work).

You have to close firefox, hit ctrl+alt+delete and kill the firefox.exe process. Launch firefox back up it should be ok.
without realizing it, I think that's the fix too. Firefox will freeze and get restarted and the forum works again. I'll have to remember to close it next time it happens. Nice find.
Ninja 13 is offline  
post #8 of 8 (permalink) Old 03-03-2009, 10:16 PM Thread Starter
Flyin' low...............
 
Sku110ne's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Lincoln Park
Posts: 838
Location: Lincoln Park
Sportbike: '06 CBRF4i
Years Riding: off n on for 15 years
How you found us: I love Portillos!
           
Cool thx for the 411...I used IE tab in FF to get it to work, but now I have a better solution

that's still weird that it only affects FF
Sku110ne is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Chicagoland Sportbikes forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome