Chicagoland Sportbike Forums banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
18,885 Posts
Discussion Starter · #1 ·
What's going on?

I'm on a T-1 line here at work and this site is crawling
 

·
YO MAMA
Joined
·
60,258 Posts
same here too and i am on dial up..just give it a few the servor must be doing something...like we arnt use to servor slowness at times
 

·
Registered
Joined
·
18,885 Posts
Discussion Starter · #3 ·
WTF...I want my membership dues credited for this downtime!.....!

Oh....wait....sorry:laughing
 

·
Premium Member
Joined
·
45,956 Posts
Yup I should have checked my email this morning. Turns out our hosting company moved to a new location after the buy out and they are setting up new servers and moving everything over to them. Some slow downs and and posible interuptiions should be expected due to this massive data transfer that they are doing. I'll keep you guys updated as to the progress of this issue.
 

·
Registered
Joined
·
19,186 Posts
GsxrTony said:
Yup I should have checked my email this morning. Turns out our hosting company moved to a new location after the buy out and they are setting up new servers and moving everything over to them. Some slow downs and and posible interuptiions should be expected due to this massive data transfer that they are doing. I'll keep you guys updated as to the progress of this issue.
At least it's just slow and have no downtime.


:D


:jester My beer mug is half full.:jester
(quick somebody get me another:laughing :laughing
 
1 - 6 of 6 Posts
Top